Uudet ruokailuvälineet

Ylästön kouluun on tullut uudet ruokailuvälineet. Vanhat välineet olivat olleet koulussamme jo kymmenen vuotta, mutta olemme saaneet täydennystä vuosien varrella. Vanhat astiat siirtyivät päiväkoteihin ja toisiin kouluihin. Lautasia on neljässä värissä: punaisessa, vihreässä, keltaisessa ja tummansinisessä. Laseja on samoissa väreissä lukuun ottamatta keltaista. Tarjottimet vaihtuivat vihreistä mustiksi. Aterimetkin ovat uusittu.  



Uudet astiat ovat jakaneet mielipiteitä. Toisten mielestä astiat ovat kivan värisiä ja piristävät, kun taas toiset ajattelevat, että värilliset astiat ovat hieman lapsellisia. Monet ajattelevat, että on kivaa juoda lasista ja astioista tulee kiva fiilis. Koulussa on huomattu, että lautasia otetaan värien perusteella, mutta siihen ollaan jo puututtu ja asiaan on tullut muutos. 



Matteus Pentin mielestä astiat olivat positiivinen yllätys. Hänen mielestään ruoka näyttää paremmalta uusista värillisistä asioista. Matteuksen mielestä myös uudet lasit ovat hienommat. Hän ajatteli olevansa ravintolassa.



Meidän fiilikset uusista astioista ovat hyvät. Uusien astioiden näkeminen oli mukavaa. Ne piristävät päivää. Astioiden väreistä tulee mieleen kevät ja kevään sävyt. Astioiden saapuminen Ylästön kouluun oli hyvä ajankohta.





Kirjoitus on osa 7.-luokkalaisten somekurssilaisten blogikirjoistussarjaa.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulevaisuusviikolla tutkittiin tasa-arvoa, parempaa arkea ja ympäristön suojelua

Tulevaisuus ei vain tapahdu, se tehdään

Taide edistää terveyttä